Alzira acull el campionat d’Espanya d’Halterofília sub-16 i Sub-18 aquest cap de setmana

Alzira acollirà el campionat d’Espanya d’halterofília sub-16, Sub-18 i la Jornada Nacional de Tècnica aquest cap de setmana,11 i 12 de febrer. La ciutat congregarà a més de 200 esportistes i es retrà homenatge a l’entrenador i icona esportiu local, Julián Perea.

Fernando Pascual, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, ha declarat en l’acte de presentació, portat a terme en el gimnàs Julian Perea al pavelló Fontana Mogort. Que aquest esdeveniment és dels més importants que s’han celebrat a la ciutat i ha posat en valor la figura del gran impulsor de l’halterofília d’Alzira. Que tants campions ha aportat a la història esportiva de la ciutat.

A l’acte celebrat durant el matí de hui també ha estat Mónica Carrió, Vicepresidenta de la Federació Espanyola d’Halterofilia. L’atleta ha destacat que aquest esdeveniment ha aconseguit reunir a cins dones olímpiques; Estefania Juan, Josefa Pérez, Lydia Valentín, Gemma Peris i ella mateixa. Carrió ha parlat del seu mentor, Julian Perea, impulsor de l’esport femení i persona motivadora cap a la pràctica esportiva.

Una altra de les protagonistes de l’acte de presentació ha sigut la esportista olímpica, Lydia Valentín. Qui ha assegurat que aquest campionat també serveix per a visibilitzar la representació femenita d’aquest esport.

Més de 200 joves halteras es congregaran en el Palau d’Esports d’Alzira, aquest cap de setmana,  per a participar en aquests esdeveniments esportius i la ciutat tornarà a ser centre d’aquest esport tan lligat a la seua història.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.