Alzira aposta per la conscienciació mediambiental i la recuperació de la Biosfira

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, l’Ajuntament d’Alzira anuncia la tornada de la Biosfira el pròxim mes de setembre.

Aquesta iniciativa anirà acompanyada de tot un seguit d’activitats que s’encetaran amb unes jornades de sostenibilitat baix el nom d’Alzira Sostenible, aprofitant el Dia Sense Cotxes, que es commemora el 22 de setembre.

Així mateix, en col·laboració amb el col·lectiu Llavors d’ací s’organitzarà una fira de la biodiversitat del 20 al 22.

Des del consistori fan un balanç de les actuacions dutes a terme en matèria de preservació i protecció del medi ambient, com la neteja, adequació i correcta senyalització de les sendes i les pistes del Paratge Natural de La Murta i La Casella i la instal·lació de noves boques d’incendi.

Agafar la bicicleta, anar a peu, comprar producte de proximitat o separar els residus són algunes de les accions que podem realitzar com a individus i com a societat, així com…

Domínguez agraeix la labor dels educadors i educadores en la concienciación medioambiental des de la infantesa i insisteix en la necessitat de deixar un món millor per a les generacions futures. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.