Alzira aposta per una ciutat conectada i saludable

Alzira ha celebrat la Jornada de Mobilitat i Salut en la Casa de la Cultura, amb la participació de diversos ponents entre els quals hi ha estat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, representants de l’Hospital de la Ribera i d’Interpreta Natura.

EL regidor de Medi Ambient de l’ajuntament d’Alzira, Pep Carreres, ha destacat l’anell verd dins dels projectes que la ciutat està portant a terme per tal d’acomplir amb el propòsit d’aconseguir una ciutat connectada i saludable

Per a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, hi ha una necessitat de projectar una ciutat més saludable davant el canvi climàtic i l’estalvi energètic, a més de compatibilitzar la visió de la mobilitat i la salut.

Des d’Interpreta Natura asseguren que la solució a tots estos problemes està en la pròpia natura, per la qual cosa és necessari crear activitats vinculades a ella en tots els àmbits.

Unes jornades en les quals es pretén analitzar com afrontar els problemes de salut, tant de l’ecosistema com de la població, mitjançant una bona planificació de la mobilitat urbana i la connectivitat entre infraestructures verdes.

Comenta la notícia