Alzira celebra el tradicional acte dedicat al 9 d’Octubre

La ciutat d’Alzira va eixir al carrer, en el dia d’ahir, per tal de celebrar la festivitat del 9 d’Octubre, amb diverses activitats programades, entre les quals es va viure l’acte institucional en la Plaça de la Constitució, a la qual van acudir els portaveus dels diferents partits polítics representants a l’Ajuntament d’Alzira, membres de corporació municipal i representants de diferents associacions festives de la ciutat.

Pel que fa a l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez va destacat que el dia dels valencians està a l’ADN de la ciutadania i constitueix un dia per reivindicar el futur d’Alzira i la cultura i identitat valencians.

Alfred Aranda, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, indica que la pluja ha condicionat la celebració de tots els actes lúdics preparats però transmet tranquil·litat a la ciutadania de què podran recuperar els diners invertits en la compra d’entrades a esdeveniments cancel·lats.

Aranda, a més, apunta que ser valencià és una forma de ser.

L’acte també va comptar amb les actuacions musicals de la Colla de tabal i dolçaina Les Raboses i de la banda jove de la Societat Musical d’Alzira.

Comenta la notícia