Alzira Celebra la Setmana de la Dona 

Aquesta setmana, Alzira celebra la Setmana de la Dona.

Amb una sèrie d’activitats diverses i enriquidores, la ciutat posa de manifest la importància de la igualtat de gènere i l’empoderament femení.

Des de tallers d’empoderament fins a xarrades sobre igualtat de gènere. Passant per activitats artístiques i una marxa per la igualtat, els alzirenys es reuneixen per a celebrar els èxits de les dones i reconèixer els reptes que encara han de superar.

La xarrada sobre violència cap a les dones i la justícia, dirigida per Pilar Gil Cabedo i Rosa Giral Martínez. Ha estat una destacada activitat de la Setmana de la Dona a Alzira. A través de les seves perspectives i coneixements, s’ha abordat la complexitat d’aquesta qüestió crucial, destacant la importància de la justícia en la lluita contra la violència masclista.

Aquesta setmana, més que mai, és un moment de reflexió i acció. És un recordatori que la igualtat de gènere no és només un objectiu, sinó una responsabilitat compartida per tota la societat. A través de l’educació, el compromís i la solidaritat, Alzira està construint un futur 

Com comenta la regidora, es tracta de que avancem junts cap a un futur on la igualtat de gènere sigui una realitat, no només una aspiració

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.