Alzira ciutat esportiva cardio saludable

Tecma 2

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira vol articular a través de la clínica Tecma una campanya de salut cardio saludable dirigida a les i els esportistes locals més joves, amb l’objectiu de previndre i així fomentar l’esport segur.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Esports, junt al tècnic del Departament s’han reunit amb el doctor Jordi Candel  i amb Sergio Ruiz, gerent de la Tecma.

Estes proves es duran a termini a través d’una unitat mòbil i consistiran en una visita cardiològica, electrocardiograma basal, ecocardiografia, prova d’esforç, pes i talla, tensió arterial i el corresponent informe metge amb l‘aptitud esportiva.

Els metges advertixen que una persona que patix sense saber-ho una cardiopatia i practica exercici físic de manera exigent pot estar posant en perill la seua salut, per això la necessitat de realitzar proves que pugen detectar de forma precoç estes malalties i, en cas de detectar anomalia, realitzar les proves necessàries i el tractament indicat en cada cas.

Fernando Pascual sol·licita la col·laboració de totes aquelles empreses locals que vulguen adherir-se a este projecte per així poder incrementar la partida del pressupost municipal per arribar al màxim d’esportistes de la ciutat. Esta campanya cardio saludable convertirà a Alzira en la primera ciutat de la Comunitat Valenciana en comptar amb este tipus de revisió dirigida a les i els joves esportistes federats.

La iniciativa serà traslladada als clubs esportius locals el pròxim dimarts 22 de febrer, data prevista per a la celebració del Consell Assessor d’Esports.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia