Alzira continua amb la campanya de conscienciació de reciclatge de matèria orgànica

La regidoria de Serveis Urbans posa en marxa de nou la campanya informativa, a peu de carrer, sobre la importància de reciclar matèria orgànica al contenidor marró. Es pretén conscienciar per tal de separar la matèria orgànica del fem que es genera a l’àmbit domèstic.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans d’Alzira ha destacat que “Amb la campanya informativa i de conscienciació ajudem a que cada vegada siguem més aplicats a l’hora de cuidar el nostre entorn, ser responsables amb la sostenibilitat i fer de la nostra ciutat una ciutat agradable, neta, moderna i que mira cap al futur.

La campanya compta amb informadores cíviques que recorreran diferents punts d’Alzira per ajudar a la ciutadania  en matèria de separació en origen a més de resoldre dubtes. Ja s’ha informat al mercat ambulant dels dimecres, a la plaça Major i al parc Pere Crespí. A més es visitarà el parc de l’Alquenència al carrer Gabriela Mistral, el parc de les Bases i a la zona de la Biblioteca.

Des de la regidoria de serveis Urbans també es recorda que la bossa de l’orgànic s’ha de dipositar al contenidor marró, ubicat als llocs habituals, junt a la resta de contenidors. A més es recomana la utilització de bosses biodegradables per a este tipus de reciclatge orgànic. 

Comenta la notícia