Alzira dona el tret d’eixida a les falles amb la tradicional Crida

El passat dissabte 4 de març a les 20 hores la plaça del Carbó d’Alzira va fer testimoni de l’acte de Crida de Falles. Tot un espectacle audiovisual de música, llum, so i color. El qual es va projectar la façana de l’ajuntament i va tindre al foc com a protagonista.

Un acte que és molt significatiu dins de les festes majors. Que ha reunit a centenars de persones i va ser l’encarregat de donar el tret d’eixida a les falles de la localitat. L’esdeveniment va comptar amb un acte protocol·lari. Al balcó de l’Ajuntament on de Diego Gómez, alcalde d’Alzira, va atorgar les claus de la ciutat a les Falleres Majors.

Les Falleres Majors, Elena Cebrián i Sara Martínez, han sigut les encarregades de donar un discurs d’inici a les falles des del balcó de la casa consistorial. Convidant a tots els assistents a gaudir de les festes municipals amb les sorpreses que han preparat les 34 comissions falleres de la ciutat. Al seu torn, l’acte es va fer servir perquè la Junta Local Fallera anunciara els premis als millors ninots. A les comissions del mercat i la plaça major.

L’esdeveniment va finalitzar amb un Castell de focs que va ser disparat per la Pirotècnia Crespo des de la plaça del regne d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.