Alzira es mou per Adrián amb diverses activitats benèfiques per recaptar fons

Adrián Fernández, l’alzireny hospitalitzat a Cancún, ha despertat del coma i evoluciona favorablement.

Segons la portaveu familiar, Marta Parada, ja no està intubat però es manté amb una dosi alta d’oxigen que anirà baixant a poc a poc a mesura que Adrián reaccione.

A hores d’ara, mentre la família gestiona la tornada a casa d’Adrián, les despeses ascendeixen a 70.000 euros més els 30.000 de l’assegurança. Per tant, els pròxims dies són distintes les opcions per col·laborar. 

Este divendres de 18 a 19:30, a la Casa de la Cultura, sessió de meditació a càrrec d’Alzira Medita, amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials i donatiu de 5 euros per persona participant. Divendres a les 23 hores, al recinte firal, la regidoria de Festes i la Falla Sant Roc, d’on és faller Adrián, organitzen un festival benèfic amb donatiu de 5 euros. 

Dissabte, concert solidari d’Abraham Cupeiro junt a la Societat Musical d’Alzira, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura. Serà a les 19:30 al Gran Teatre, amb entrada de 5 euros.

El pròxim divendres 24, caminata solidària que eixirà a les 20 hores des de la Plaça Major, organitzada també per la Falla Sant Roc amb la col·laboració del club d’atletisme La Rabosa, l’Ajuntament i diverses empreses. Els dorsals, a un preu de 5 euros, ja s’han posat a la venda.

A més, cal destacar que entitats com la Federació de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira va recaptar 5.100 euros el cap de setmana passat en una rifa solidària, mentre que el CEIP Ausiàs March, on estudia el fill d’Adrián, ha recaptat en el seu mercadet solidari 1.610 euros. Recordem que el compte de la família continua obert:

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.