Alzira exposa un cicle formatiu en economia sostenible i responsabilitat social

Hui, dia 15 de setembre, la Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira (IDEA) ha moderat un cicle formatiu en economia sostenible i responsabilitat social de les empreses valencianes a la Casa de la Cultura d’Alzira. A esta, han acudit diversos càrrecs de l’ajuntament d’Alzira, a més de Carmen Herrero, la directora d’IDEA, que ha fet una valoració positiva de la jornada.

En la presentació, han participat diverses empreses alzirenyes que, segons Herrero, han seguit sempre els criteris de sostenibilitat i responsabilitat social, amb mesures com la contractació de persones de grups minoritaris o migrants, a més de reutilització de peces de roba per evitar la sobreproducció d’estes.

A més de les ponències, la notícia més destacada ha sigut la confirmació del projecte del registre d’empreses socialment responsables, anunciat pel director general d’Economia Sostenible, José Vicente Soler Gironés.

Un projecte amb l’objectiu de millorar la sostenibilitat i la responsabilitat social de les empreses de tota la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.