Alzira finalitza les obres del nou retén de la Policia Local

Després de més de cinc anys d’obres, el projecte del nou reten de la policia local d’Alzira han conclòs segons la previsió. Amb un cost de 3,4 milions d’euros procedents de fons propis i amb ajudes de la Diputació de valència, aquest és el primer pas per a la creació de l’àrea d’emergències de la capital de la ribera. 

Un edifici que és fruit de l’esforç i de la gestió econòmica de l’ajuntament, en paraules de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Aquest serà un edifici emblemàtic per a la ciutat. L’edifici s’ha construït en una zona important d’Alzira, com la zona del torrejó.

L’última fase de construcció va començar fa mesos i ha avançat segons el previst, donat que s’han conclòs les obres i en breu es procedirà a la reubicació dels més de 80 agents de la policia local alzirenya, una vegada s’acondicione el lloc amb el mobiliari i el material adequats.

La plantilla actual de la policia local podrà desenvolupar les seues tasques adequadament gràcies a les noves instal·lacions, que eliminen els problemes que arrossega l’antiga instal·lació, amb manca d’espai, manca de seguretat i, sobretot manca de la connexió per carretera que necessiten els agents.

L’antic edifici tindrà un altre ús després de la mudança a les noves instal·lacions: es rehabilitarà com un museu.

El nou reten de la policia local d’alzira és la primera instal·lació de la futura àrea d’emergències. En este punt es preveu construir en el futur el parc de bombers i un heliport, la data de les obres dels quals es desconeix, encara que el projecte està redactat. Pel moment, la policia local té nova casa on es traslladarà el pròxim mes de gener.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.