Alzira obri el termini d’inscripció per a sol·licitar una parcel·la en l’hort comunitari de la Graella

Des del dimarts 7 de març al dimarts 21 de març s’han de tramitar a la seu electrònica municipal o en La Clau

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició ecològica. Anuncia l’obertura del termini d’inscripció per a la cessió de 14 noves parcel·les d’horts comunitaris en la zona de la Muntanyeta. Al llarg de quinze dies, des del dimarts que ve dia 7 de març i fins al 21 de març d’este mateix mes es podran sol·licitar les parcel·les.

D’estes 14 parcel·les, 3 estaran reservades per a persones amb mobilitat reduïda igual o superior al 33%.

La inscripció es podrà realitzar presencialment en la Clau, o bé telemàticament mitjançant signatura electrònica. En la mateixa haurà d’indicar si opta a les parcel·les reservades per a mobilitat reduïda o a la resta de parcel·les. La utilització d’este nou espai i per a la cessió durant els pròxims 5 anys, amb possibilitat de pròrroga

A més els interessats han de complir altres requisits:

  • Portar almenys 2 anys empadronant a Alzira
  • No ser posseïdors, ni ells ni cap membre de la seua unitat familiar de cap mena de terreny d’ús agrícola en el terme municipal d’Alzira.

Per a consultar les bases i resta d’informació es poden adreçar al departament de Medi ambient, i en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira 

Des de 2013, l’Ajuntament impulsa l’agricultura ecològica de consum propi amb la creació d’horts socials per a utilització dels veïns i disposava de dos zones amb horts comunitaris “Hort de Redal” i “Hort de Ros”.  La gran acollida d’esta iniciativa, sumada a la creixent demanda ha motivat l’existència d’una tercera zona en la Muntanyeta , denominada “Hort de la Graella”, amb un total de 14 parcel·les, gràcies a l’ajuda de la Diputació. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.