Alzira obri el termini per sol·licitar ajudes a l’esport femení  

ajuntament alzira

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, ha obert el termini de convocatòria d’ajudes a l’esport femení per a l’any 2022.  Es podran atorgar subvencions a l’esport femení en les modalitats de promoció i foment de l’esport femení, a la de formació, també per a l’organització d’esdeveniments esportius i finalment a l’esport d’elit.


d’estes ajudes podran beneficiar-se les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat. A més les entitats i esportistes subvencionats estaran obligats al compliment d’una sèrie de condicionats per a garantir el correcte ús de l’ajuda.


Fernando Pascual, regidor d’Esports, manifesta que “amb estes subvencions es fa valdre la importància de l’esport femení dins de la societat alzirenya en general i del teixit esportiu en particular”. L’edil també ha destacat que “se seguirà potenciant l’esport femení i seguirem escoltant a tots els clubs i a les esportistes alzirenyes per conéixer les seues necessitats, i treballarem per tal que repercutisca positivament en la tasca diària dels clubs i en la trajectòria esportiva de les nostres esportistes”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia