Alzira obrirà en breu el nou parc adaptat a la plaça Cartonatges

E8C46E59-EFC0-41EB-857A-E55EE9F7E465

Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques s’ha començat a instal·lar a la plaça Cartonatges el nou parc adaptat que tindrà Alzira, el tercer d’estes característiques. El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha visitat les obres per tal de comprovar de primera mà com van els treballs d’instal·lació del parc. La zona de jocs s’anomenarà «Parc Els Planetes», ja que la temàtica d’este girarà entorn d’ells i està compost de diversos elements destinats a persones amb mobilitat reduïda, amb deficiència auditiva i visual. Els diferents jocs estaran acompanyats per pictogrames que en facilitaran la utilització.


Cal recordar que el parc estarà dotat de panells de jocs amb llenguatge braille, matalassets elàstics; cavallets i jocs musicals. També hi ha unes taules inclusives per al seu ús en exteriors. Per al projecte s’han destinat 80.000 euros, al qual s’instal·laran també tancaments de protecció al recinte de 80 cm d’altura per tal d’evitar que els més menuts puguen eixir del recinte sense la supervisió dels pares i les mares. A més s’han col·locat dos grans bancs enjardinats de quatre metres de circumferència amb dos postes de subjecció per als tendals que aportaran ombra al parc adaptat.


El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Alzira és una ciutat capdavantera en matèria de parcs adaptats, ja que este govern és conscient de la necessitat d’estar pendents de la realitat de tots els sectors de la població, sobretot dels més vulnerables i que requereixen major atenció”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia