Alzira premia l’ús del valencià en el comerç local i enceta la campanya ‘Avant va el carro’

L’Ajuntament d’Alzira premia l’ús del valencià en el comerç local i enceta la campanya ‘Avant va el carro’

53 establiments comercials de diferent classe s’han adherit a esta campanya

L’Ajuntament d’Alzira, a través del Serval, llança la campanya ”Avant va el carro”, que unix la promoció del valencià i el comerç local. 53 establiments comercials de diferent classe s’han adherit a esta campanya. Que consistirà en el sorteig de 50 carros de la compra entre el veïnat que adquirisca productes als comerços locals adherits. 

Els comerços que vulguen sumar-se a esta campanya encara ho poden fer fins dilluns al Serval. Les compres hauran de realitzar-se del 15 al 29 de maig i les urnes plenes de participacions s’arreplegaran els dies 30 i 31. El sorteig tindrà lloc el 3 de juny, al Saló Noble. Els carros es repartiran el dia 5 de juny a la Plaça Major.

Un dels trets distintius de la campanya és la imatge i disseny dels carros de la compra que, amb l’eslògan Som d’Alzira, reproduïxen la silueta d’un plànol de la ciutat. Israel Pérez, regidor de Cultura, explicava que es tracta no només de fer participar el comerç i la ciutadania, sinó també de fer barri.

El disseny del carro, que a més el trobem en sis colors, inclou bafarades d’expressions típiques que utilitzem quan comprem en una botiga com “Qui va ara?” o “Guarda-me’n un per a demà”.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, ha destacat que este tipus de campanyes són marca Alzira, ja que potencien el comerç alzireny i la nostra llengua i ho fan valorant aquells trets que enaltixen el comerç local com és el tracte, la proximitat i la qualitat de l’atenció.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Alzira convoca per quart any consecutiu els Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local, amb dos modalitats.

La primera premia l’ús del valencià en la retolació i el material imprés, i la segona premia l’ús del valencià aplicat a les xarxes socials i les noves tecnologies, amb un primer premi de 600 € i un segon premi de 400 € per modalitat. El termini de presentació per als comerços finalitza el 6 de setembre.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.