Alzira presenta el cartell guanyador i la programació de la Setmana de la Dona

L’Ajuntament d’Alzira ha presentat hui la programació de la Setmana de la Dona i l’obra guanyadora del primer concurs de cartells anunciadors del 8 de març.

La xativina resident a Alzira María Bernal ha aconseguit el primer premi. Amb la seua Venus, mentre que Pablo Ríos i Paula Serrano s’han emportat el segon i el tercer premi. 

Des de la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’ha assenyalat la voluntat d’organitzar un concurs de cartells en cada data assenyalada. Amb l’objectiu de convidar a la reflexió i crear debat a la societat.

La regidora Amèlia Blanquer ha assenyalat que el 8 de març es commemora els 365 dies de l’any. Perquè hem avançat però queda molt per fer. Blanquer ha destacat barreres com la bretxa salarial, la violència de gènere o la manca de dones en llocs de lideratge i ha assegurat que des del consistori es continuarà treballant en este sentit.

Pel que fa a la programació de la Setmana de la Dona. Comptarà amb tot un seguit de xerrades, tallers, ponències i conferències del dilluns 4 al divendres 8 de març.

S’abordaran temes com la seguretat, les autocures, la sexualitat, el sistema judicial o les noves masculinitats i la setmana conclourà amb la lectura del manifest del 8M davant de l’Ajuntament i l’actuació d’un quartet de corda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.