Alzira proclama a les seues noves Falleres Majors 2023

Alzira ha proclamat a les seues falleres majors per a 2023. L’acte es va dur a terme a la sala noble de l’ajuntament d’alzira a les 8 de la vesprada. Autoritats locals, falleres major de l’anterior exercici i familiars acompanyaren a les dues noves falleres alzirenyes.

L’acte s’obrí amb l’entrega, per part de la fallera major infantil anterior, d’un regal a l’alcalde, Diego Gómez qui, acte seguit, rebé a la fallera major infantil per a les falles de 2023, Sara Martínez Giménez, qui li imposà la insígnia d’or de la ciutat i la corresponent banda. Després va entregar la insígnia de plata a cadascuna de les membres de la Cort d’Honor. Al finalitzar, una Sara emocionada dedicà unes paraules als presents.

“Es molt complicat trobar paraules”

Els aplaudiments donaren pas a la fallera major d’alzira de l’anterior exercici, que també va entregar un regal a Diego Gómez i signà el llibre d’or d’alzira. El pas següent era nomenar a la nova fallera major d’Alzira: Elena Cebrian Blasco, qui, després de rebre la insígnia d’or de la ciutat i la banda, esperà a que la seua Cort d’honor rebera la insígnia de plata per dedicar un discurs als presents en l’acte.

“Han aplegat uns dies”

Elena Cebrián i Sara Martínez jan són, oficialment, les falleres majors d’Alzira.

Per la seua banda, Diego Gómez indica que aquesta és l’última proclamació de falleres majors que realitza com alcalde i que aquestes falles seran les de la recuperació.

L’acte finalitzà amb les paraules de l’alcalde d’Alzira i amb l’escolta, per part de tots els presents, de l’himne de valència.

Comenta la notícia