Alzira realitza un nou tractament mensual contra el mosquit tigre

file1

Els dies 11, 12 i 13 de maig es revisaran els embornals i zones d’acumulació d’aigua del nucli urbà.

En abril es va reprendre el calendari de tractaments i els dies 11, 12 i 13 de maig es realitzaran els treballs mensuals de revisió  d’embornals i zones d’acumulació d’aigua. Els mesos amb temperatures més altes creix la proliferació d’estos insectes, i és per això que des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira es treballa per previndre la presència de mosquit tigre amb una programació periòdica de fumigacions. 

Segons ha explicat la regidora de Sanitat, Gemma Alós, este tractament «busca actuar abans que la presència de mosquit tigre siga molt elevada». «Comencen a pujar les temperatures i és molt important que ens anticipen i comencem ja a revisar les nostres vivendes, posant especial atenció en totes aquelles zones on puga quedar aigua estancada. Recordem que el mosquit tigre necessita molt poca quantitat d’aigua per a reproduir-se», ha manifestat Gemma Alós. 

La regidora també ha recordat que en cas que es detecte presència de mosquits tigre, cal posar-se en contacte mitjançant la bústia de la ciutadania, a la Clau o enviant un correu electrònic a sanitat@alzira.es, i cal indicar en quina zona s’hi han vist estos insectes per a poder comunicar a l’empresa la incidència i que ho puga revisar.

Els ciutadans i ciutadanes d’Alzira poden evitar la proliferació del mosquit tigre duent a terme les següents accions: evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada (poals, cendrers, plats de plantes…), mantindre els nivells de clor adequats a les piscines, protegir els pous i aljubs amb malles mosquiteres, vigilar el reg per degoteig, renovar diàriament l’aigua dels abeuradors dels animals i tirar aigua als albellons setmanalment, recorden des del departament de Sanitat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia