Alzira sol·licitarà a la Diputació ajudes destinades a les actuacions de Smart Cities 2022

L’Ajuntament d’Alzira sol·licita a la Diputació de València beneficiar-se de les ajudes a municipis, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la província de València, per a inversions associades a l’adquisició de dispositius intel·ligents compatibles amb els protocols d’estendard d’intercanvi d’informació de la plataforma Connecta de la Diputació de València. 

La subvenció sol·licitada per l’Ajuntament d’Alzira estarà destinada a la implementació de sensorització en els quadres d’enllumenat públic de la ciutat, ubicats en el carrer Xúquer, la plaça Major, plaça del Carbó, carrer de Maria Moliner, carrer de Maria Plasencia, Avinguda Pare Pompili Tortajada, carrer de Venècia i carrer Llaurí.

Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques s’elaborarà la memòria tècnica que serà aprovada i presentada a la Diputació de València. El regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual ha manifestat que “El projecte que presentarà Alzira permetrà tenir informació en temps real de l’estat dels quadres d’enllumenat i els seues fanals. Mesurarà el consum el que permetrà ajustar potències, horaris i valors de l’enllumenat optimitzant així l’energia. També estalviarà tant en emissions de CO2 com econòmicament”. 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.