Amb la processó del Sant Soterrar Alberic tanca la Setmana Santa 2024

Amb la Processó del Sant Soterrar Alberic va posar punt final a les celebracions de la Setmana Santa.

Les set confraries del municipi es van reunir a les 21.00 hores per a acompanyar la imatge del Sant Sepulcre pels carrers de la localitat.

El recolliment i la solemnitat van impregnar els carrers mentre la processó recorria el poble. Finalment, les nou imatges de les set confraries d’Alberic van tornar a reunir-se a la plaça de la Constitució, marcant el final de la processó al temple de Sant Llorenç.

L’alcalde d’Alberic, Toño Carratalá, va mostrar el respecte i devoció del poble col·locant la vara de comandament al costat del cos de Jesús al Sant Sepulcre. Així, la imatge principal de la processó va presidir Alberic durant l’esdeveniment, que va cloure una Setmana Santa plena d’actes.

Amb l’arribada del Sant Sepulcre a la plaça de la Constitució i les paraules dels representants eclesiàstics abans de la seva entrada a l’església, els membres de les confraries del Sant Calze, l’Oració de Jesús en l’Hort, l’Ecce-Homo, Jesús Natzaré, el Crist de la Fe, el Sant Sepulcre i la Verge de la Soledat van acomiadar-se de la festa més gran d’Alberic fins al proper Diumenge de Rams, que se celebrarà el 13 d’abril de 2025.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.