‘Anem al teatre’ promou les arts escèniques entre l’alumnat de Massamagrell

Les quatre obres s’han realitzat al maig i estan valorades en més de 5.000 euros

L’alumnat dels centres educatius de Massamagrell està gaudint un any més de ‘Anem al teatre’, la campanya de teatre organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Massamagrell, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, el SARC i el Institut Valencià de Cultura.

L’objectiu d’aquesta campanya, que celebra ja la seua 34 edició, és promoure les arts escèniques entre la població més xicoteta i crear hàbits per al consum d’aquesta mena de cultura des d’edats primerenques.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Enguany ‘Anem al teatre’ es compon de quatre representacions valorades en un total de 5.138 euros. Al mateix temps que els i les estudiants gaudeixen del teatre, també ajudem a les companyies teatrals”.

D’altra banda, la regidora de Cultura, Araceli Munera, ha volgut destacar que amb aquesta iniciativa “s’aconsegueix fomentar hàbits d’oci saludables i acostar el teatre als més xicotets i xicotetes. A més d’unir recursos de diferents administracions locals i potenciar l’activitat teatral a la Comunitat Valenciana”.

Les obres teatrals s’han concentrat aquest mes de maig. El dia 11 l’alumnat de primer cicle infantil del CEIP Bisbe Amigó va gaudir de “La flor Flora”, una obra de la companyia Mira Rosana Projectes Culturals. El 19 de maig l’alumnat de primer i segon de primària va assistir a la representació de “Nina”, obra de la companyia Fil d’Arena. I el 20 de maig va ser el torn de l’alumnat de tercer i quart de primària, que es va divertir amb l’obra “Ludwig i el dur perdut”, de la companyia La Màquina.

La quarta i última obra que forma part d’aquesta campanya es realitzarà demà, dijous 26 de maig. “Ni més ni menys”, de la companyia Les Pituister, anirà dirigida a l’alumnat de cinqué i sisé de primària.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia