Antella plantarà i cremarà una falla en les seues Festes Patronals

Antella enceta la seua programació de Festes Patronals el pròxim dilluns, 29 de novembre. Un calendari festiu que s’extendrà fins al 9 de decembre i que està replet de moments solidaris i culturals, com la Caminata Solidària del diumenge 5 de desembre o el festival musical ‘Somnis Musicals del dimarts 7 de desembre. 

Però, sense cap mena de dubtes, si hi ha un acte que destacar és el tindrà lloc el primer diumenge de festes i que ha de veure amb la inclusió de les Falles en estes festes en honor a la Puríssima Concepció, Patrona del poble. I es que es plantarà la falla ‘Estrellas i circo’ de l’artista faller Paco Ribes a la baixada de l’Assut. Un monument que es cremarà dos dies després, dimarts, a les 20h. 

Posteriorment al cap de setmana de la caminata i la Plantà, el dilluns 6 s’instal·larà a esta mateixa zona un parc de jocs infantils per als més menuts i a les 17:00 hores es podrá berenar xurros amb xocolate. Més tard, a les 18:30 hores es farà la tradicional ofrena amb eixida des del Calvari i amb cercavila.

Una vegada cremada la Falla, el dimecres 8 l’esport, la cultura i la devoció governaran el programa d’actes, amb partides de pilota, una cercavila amb la participació de la Societat Protectora Musical d’Antella, la Missa Major a la Patrona Puríssima Concepció, amb coets amb senyal de festa per a finalitzar la Missa, i la Processó a la Patrona, ja entrada la poqueta nit. 

El dijous 9 de desembre tindrà lloc l’últim dia amb actes festius programats, amb la Missa Major al Santíssim Crist de l’Agonia, la Processó al sant i un Castell de focs artificias, a càrrec de la Pirotècnia Tamarit. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.