Arcadi España destaca la transició cap a una mobilitat multimodal i més sostenible

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assenyalat en la V Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible que “la mobilitat està en transició, en aquests temps s’obri la porta a un nou model multimodal i més sostenible, que incorpora altres mitjans com la bicicleta, la bicicleta elèctrica o el patinet”.

En el marc de la V Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible en la qual ha participat per videoconferència la secretària general de Transports i Mobilitat del Govern d’Espanya, María José Rallo, s’han entregat els premis de la Setmana Europea de la Mobilitat en la Comunitat Valenciana.

En esta edició han rebut premi els ajuntaments de València, Benidorm, Gandia i Castelló, en la categoria de ciutats de més de 50.000 habitants

Respecte a municipis entre 50.000 i 20.000 habitants han rebut premi Manises, la Vall d’Uixó, Pilar de la Horadada, i Xirivella.

Quant a municipis de menys de 20.000 habitants han obtingut premi els ajuntaments d’Utiel, Albal,  Alcalá de Xivert, i Picanya.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.