Arranca la 7a edició dels pressupostos participatius a Bonrepòs i Mirambell

ajuntament bonrepòs i mirambell

Sota el lema ‘Bonrepòs i Mirambell Participa’, la setmana vinent arrancarà la 7a edició dels pressupostos participatius del municipi. Un any més, els veïns i veïnes tindran l’oportunitat de decidir en quins projectes municipals inverteix l’Ajuntament parteix del pressupost de 2022. En total, es destinaran 30.000 euros per a desenvolupar els projectes més votats per la ciutadania.

Del 2 al 22 de maig estarà activa la Fase 1 dels pressupostos participatius de 2022. Durant aquestes tres setmanes, qualsevol persona major de 16 anys i empadronada a Bonrepòs i Mirambell podrà presentar un projecte d’inversió amb un límit aproximat de 10.000 euros.

Les persones interessades a participar podran presentar el seu projecte de manera telemàtica, través de la web de l’Ajuntament, per correu electrònic en l’adreça registro@bonreposimirambell.es, o de manera presencial a l’Ajuntament.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana, liderada per Mª Carmen Laso, s’anima a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta nova edició dels pressupostos participatius.

“És fonamental la col·laboració veïnal perquè ningú millor que ells sap quines són les necessitats del municipi i, per tant, quina obra o inversió consideren essencial per a millorar el nostre poble”, ha apuntat Laso.

L’any passat, es van invertir 30.000 euros en l’adaptació d’un parc infantil com a parc inclusiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, es van realitzar millores en el mobiliari del parc dels Paellers i es van comprar tarimes regulables per a ampliar els escenaris.

Per a més informació pot consultar-se l’apartat “Pressupostos Participatius 2022” de la pàgina web municipal.

Una vegada conclosa la Fase 1, arribarà el moment de l’estudi i valoració de les propostes pels tècnics municipals, que es realitzarà del 23 al 31 de maig, i, finalment, tindrà lloc la fase de votació, de l’1 al 20 de juny

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia