Arranquen les deliberacions del jurat per a triar el disseny final de la nova plaça de l’Ajuntament

Demà dimarts comencen les sessions d’estudi, anàlisi i deliberació del jurat per a la remodelació de la plaça de l’Ajuntament. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, i la delegada de Participació Ciutadana, Elisa Valía, han anunciat este dilluns l’inici de les reunions del jurat, i han presentat els resultats del procés de participació convocat sobre els projectes finalistes del concurs. 

Durant les pròximes setmanes, el jurat qualificador avaluarà les propostes finalistes que van arribar a l’última fase del concurs, cinc projectes seleccionats entre un total de 22 per les seues característiques adaptades a les directrius plantejades per la ciutadania en el procés participatiu impulsat amb anterioritat, i per la versatilitat de les solucions plantejades per als usos de la plaça, tal i com explica Elisa Valía.

La plaça té una superfície total de 12.000 metres quadrats i havia de ser remodelat sota un conjunt de criteris, com el manteniment del seu caràcter per als vianants, la renovació dels llocs de flors, que dispose de fonts per a beure, de banys públics, d’ombra i de vegetació, que compte amb una zona per a plantar la falla o disparar la mascletà, i que a més no incremente el nombre de terrasses.

Una vegada conegut el projecte guanyador i a l’equip encarregat de la seua redacció, este haurà d’entregar el projecte complet en sis mesos. L’objectiu és que, en acabar el mandat del govern actual, el projecte estiga aprovat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.