AVA-ASAJA denuncia l’onada massiva de robatoris de material metàl·lic en casetes de reg de Picassent

L’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) denúncia la proliferació massiva de robatoris en casetes de reg situades en la localitat de Picassent. Davant aquesta alarmant situació, l’organització agrària exigeix a l’Administració que realitze un pla especial de vigilància, fonamentalment en ferralleries i punts receptors de material metàl·lic, així com l’aplicació de penalitzacions més fermes als lladres per a aconseguir frenar aquesta xacra que pateixen els agricultors de la zona.

Encara que aquest tipus de delictes es produeixen al llarg de tota la Comunitat Valenciana, s’han intensificat últimament en el municipi de Picassent i els seus voltants. Els lladres sostrauen principalment les portes metàl·liques causant un gran perjudici als agricultors. 

Des de AVA_ASAJA  insisteix que  aquests robatoris es produeixen  perquè algú compra aqueix metall, per la qual cosa les forces de seguretat haurien d’investigar les ferralleries que compren el material robat. 

Cal penalitzar al delinqüent i garantir que l’agricultor que vol treballar puga fer-ho dignament i amb un rendiment professional.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.