Avancen les obres de construcció de la nova estació de tren d’Albal

L’estació està inclosa en les línies C-1 i C-2

Adif continua amb les obres per a la construcció d’una nova estació de Rodalia en la localitat d’Albal, inclosa en les línies C-2 València-Xàtiva-Moixent i en la C-1 València-Gandia.

D’esta forma, durant les nits que van fins a la matinada del 30 de desembre, s’ha iniciat una nova fase de les obres per a la construcció de l’estructura del pas inferior entre andanes. Encara que ja es poden observar alguns avanços com l’esplanació de l’aparcament o el desviament de les séquies de pas. 

La nova estació se situarà en el tram comprés entre Catarroja i Silla i tindrà un edifici de viatgers que constarà de dos pavellons, dos andanes situades una a cada costat de la via, un pas inferior que comunicarà les dos andanes i un aparcament amb capacitat per a 74 vehicles. 

Totes les instal·lacions estaran adaptades per a l’ús per persones discapacitades i de mobilitat reduïda, ja que, com a premissa bàsica en totes les seues actuacions, Adif planifica, dissenya i realitza obres que faciliten l’accés universal i sostenible.

Les obres estan incloses en el Pla de Rodalia de la Comunitat Valenciana, aprovat pel Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, en el que s’ha fet una inversió que ascendeix a més de 140 milions d’euros.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.