Balanç dels sis mesos del canvi de govern a Carlet

Balanç del govern del canvi a carlet: increment en inversió i polítiques socials”

“Pressupostos de la Generalitat: Carlet prioritza Sanitat, Educació i Igualtat”

Els diputats del Grup Popular, Elena Bastidas i Víctor Soler junt a l’Alcaldessa de Carlet Laura Sáez. Han presentat a l’Ajuntament en roda de prensa un balanç dels sis mesos de gestió del govern del canvi. En la localitat i dels pressupostos de la Generalitat. Con afecten a la ciutat de Carlet i a la comarca de la ribera alta

Víctor Soler va agraïr el compromís i treball de l’Alcaldessa per fer Carlet una de les comunitats amb major inversió en estos pressupostos generals. Ha recalcat el increment d’un 4,5% respecte a 2023 del qual es destinen 83 de cada 100€ a polítiques socials

el 37% del total del pressupost es destina a Sanitat per reforçar l’atenció primaria. En educació puja un 1,2% i augmenta en les partides de polítiques destinades a igualtat i lluita contra la violència de gènere.

Elena Bastidas va remarcar de nou que es troben davant de la partida de pressupost  més elevada de la Comunitat Valenciana i que el govern del canvi no sols ho demostra amb els pressupostos sino també en compromís, actitud i gestos polítics.

Aquests pressupostos, frut del compromís i treball de la corporació, reflecteixen eixes grans reivindicacions historiques de la comarca que per primera vegada, segons afirma l’Ajuntament, es tindran en compter.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.