Benestar Social convoca el certamen de targetes de Nadal per als centres d’atenció a la discapacitat intel·lectual

L’objectiu del concurs és l’elaboració de postals de felicitació

El termini de presentació de les obres finalitza el 10 de novembre

L’Ajuntament convoca el certamen d’elaboració de targetes de Nadal, en el qual podrà participar l’alumnat dels centres d’atenció a la discapacitat intel·lectual de València. El jurat valorarà l’originalitat, la creativitat i la qualitat de les postals presentades. A més de fomentar la participació individual de les persones usuàries d’estos centres. El concurs vol fer reflexionar sobre valors com la igualtat, la llibertat, la solidaritat, la diversitat, el respecte i la tolerància per mitjà de la creació plàstica i artística. 

El certamen estableix un primer, un segon i un tercer guardó. Amb un premi de 300 euros, 250 euros i 200 euros, respectivament, a més de set accèsits. Que valoraran l’originalitat, el missatge, la presentació, l’acoloriment, la tècnica, el collage i els valors.  

Les targetes hauran de tindre una grandària mínima d’11×15 centímetres i màxima de 17×24 centímetres i podran realitzar-se en cartró, cartolina i paper i amb qualsevol tècnica compositiva. 

Cada participant podrà concursar amb una única postal i el termini de presentació de les obres finalitza el 10 de novembre a les 14 hores. Les postals es lliuraran a l’Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat ubicada a Tabacalera (carrer d’Amadeu de Savoia, 11). 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.