Benetússer ha inaugurat la seva XXIIª edició de ‘Anem al Teatre’

El programa cultural, que s’inicia enguany amb l’obra ‘Mai plou al gust de tots’, té com a objectiu la formació de nous públics mitjançant propostes teatrals adaptades a diferents nivells educatius.

Per açò es posa en marxa el programa ‘Anem al Teatre’, una iniciativa que neix de la col·laboració de l’ajuntament amb la Diputació de València i l’Institut Valencià de Cultura.

La proposta té com a objectiu la formació de nous públics. El primer dels espectacles amb els quals s’ha inaugurat el projecte aquest matí ha estat Mai plou al gust de tots de Xarop Teatre, 

La pròxima setmana serà el torn de les escoles infantils amb Tata de Mira Rosana i l’última setmana d’abril l’alumnat de secundària assistirà a Vicent de L’ltim toc Teatre, un espectacle dedicat a la visibilització dels trastorns de la salut mental a través de l’exploració de la figura de Vincent Van Gogh.

El mes d’abril a Benetússer és sinònim de cultura per a tots els públics i un exemple que enguany celebra la seva 22ª edició en el municipi.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.