Benetússer retrà homenatge a les veïnes i veïns majors de 90 anys

L’acte està organitzat per la concejalia de Persones Majors de l’Ajuntament de Benetússer per al pròxim 20 de desembre. En el Centre Cultural El Vaig moldre.

La concejalia de Persones Majors de l’Ajuntament de Benetússer ha organitzat per a el pròxim dia 20 de desembre un xicotet homenatge per a tots els seus veïns i veïnes majors de 90 anys.

Serà un emotiu acte que se celebrarà en el Centre Cultural El Vaig moldre. En el qual es podrà gaudir d’un concert de la Coral Majors de Benetússer amb la rondalla Gotalbi.

L’esdeveniment pretén servir com a reconeixement de vida a les persones amb més experiència del municipi.

Fins al moment, un total de 20 persones majors han respost a la crida de l’Ajuntament realitzat a través dels canals de comunicació municipal habituals.

El termini d’inscripció finalitza demà divendres dia 15. L’únic requisit per a participar és tindre almenys 90 anys complits, o fer-los fins al 31 de desembre d’enguany. Per a poder participar s’haurà de contactar amb la concejalia de Persones Majors. A través del telèfon 673 49 60 08, del correu electrònic majors@benetusser.net o presencialment en el Centre Municipal de Convivència al carrer Major, 22.

L’objectiu de la iniciativa com assenyala la regidora de Persones Majors de l’Ajuntament de Benetússer Dolors Tarín és “contactar amb les persones de més edat del municipi per a felicitar-les. Però també escoltar-les i posar-nos a la seua disposició en el cas que tinguen alguna necessitat”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.