Benifaió inverteix més de 110.000 euros en la rehabilitació de la coberta del Centre Cultural Enric Valor

L’Ajuntament de Benifaió ha posat en marxa les obres de reforma de la coberta del centre cultural Enric Valor del municipi.

El consistori inverteix més de 110.000€ euros en les actuacions de millora de la coberta del centre cultural. Que es trobava amb importants problemes d’humitat i d’impermeabilització tal i com es detalla en el projecte d’execució.

Donada l’àmplia extensió de la zona a actuar, 1.665,15m2, les obres es duran a terme en dues fases.

Aquesta primera actuació consisteix en la reparació de la coberta del pati de butaques. La segonafase tindrà la seua actuació de millora en la reparació de la coberta. Que cobreix les instal·lacions i la part escènica del centre cultural, el termini d’execució de les obres ara en marxa és de 4 mesos inicialment.

L’objectiu de totes dues fases és “eliminar els actuals aiguamolls que presenten totes dues cobertes i aconseguir una estanquitat entre ambdues” detalla el projecte.

L’alcaldessa Marta Ortiz ha matisat que es tracta d’una nova actuació “molt important ja que és un edifici municipal. Amb una gran activitat cultural durant tot l’any i hem de dotar-lo amb les millores condiciones d’ús. El nostre equip ha realitzat inversions importants en el Centre Cultural al llarg d’aquests anys i aquesta és una nova actuació de millora”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.