Benifaió millora més de 7.000m2 de vials en els polígons industrials

L’Ajuntament de Benifaió ha posat en marxa les obres de reasfaltat i millora de diversos vials dels Polígons industrials Jaume I i Alginet.

El consistori invertirà 188.443,48 euros

En total el consistori invertirà 188.443,48 euros a millorar en el Polígon Industrial Jaume I. El carrer ‘Pere el Gran’, tram comprés entre el Carrer ‘Real de Montroi’ i ‘Jaume I’ amb una superfície aproximada de 4.300m2. En el Polígon Industrial Alginet, carrer la Belenguera, tram comprés entre els carrers de la Belenguera i del Almaguer, amb una superfície de 3.200m2.

Un projecte d’inversió que implica una gran millora en els trams on s’ha actuat i que, a més, donen accés a zones en plena activitat econòmica i industrial de tots dos polígons i que requerien d’actuació.

En total “prop de 7.500m2 d’asfaltat en aquests punts de gran afluència de vehicles dins de l’entramat industrial. Que suposa una gran millora per a l‘accés a les indústries locals. Així com per a les empreses implantades en la zona” assenyala l’alcaldessa Marta Ortiz.

El projecte destaca l’actuació de treballs de repavimentació, pintura de la superfície de la calçada i asfaltat dels trams contemplats en aquestes obres de millora.

L’alcaldessa matisa que amb aquesta actuació “conclourem el 2023 amb una important millora de vials en els polígons industrials i que al costat del projecte de millora en vials urbans que està finalitzant. Ens llancem al 2024 amb importants objectius compliments”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.