Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni

Els veïns de Benifaió van gaudir el passat cap de setmana de la tradicional festa religiosa en honor al patró dels animals, Sant Antoni, organitzada pels seus Festers i Festeres 2023

La plaça que porta el nom del sant va ser el punt de trobada on el divendres i el diumenge es van dur a terme diversos actes en els quals va destacar l’alta participació dels veïns.

El divendres 20 la programació es va iniciar amb una ‘xocolatà’, tallers infantils i la ‘cremà de la foguera’. Centenars de xiquets i adults es van acostar per a degustar un xocolate calent.

Durant la jornada del dissabte dia 21 els veïns es van anar acostant a les instal·lacions del CEM per a entregar els tradicionals pans que serien beneïts en el diumenge festiu.

El diumenge 22 el bon temps va animar a una alta assistència de veïns. La jornada religiosa en honor a Sant Antoni es va iniciar en aquest dia amb la benedicció de calderes als voltants del Mercat Municipal. Seguidament en processó la comitiva es va acostar a la benedicció de pans. Posteriorment es va realitzar la missa cantada pel cor de guitarres en honor a Sant Antoni.

Després de la missa multitud de veïns es van concentrar al carrer de Santa Bàrbara. Per a presenciar la desfilada i la benedicció de les cavalleries.

La benedicció de les nombroses cavalleries, tant de Benifaió com arribades des de diversos municipis veïns. Va posar el punt i final a la programació d’enguany.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.