Benifaió va celebrar la festa en honor a la Verge dels Desemparats

Els pelegrins van participar en la tradicional “Caminada” des de Benifaió fins a la Basílica de la “Geperudeta”

Diumenge passat Benifaió va tornar a celebrar una de les festes religioses més arrelades de la població. La festa dedicada a la ‘Mare de Déu dels Desemparats’.

El col·lectiu de Clavariesas del carrer l’ermita de Benifaió, encarregades d’organitzar enguany la festa, a més d’un gran nombre de veïns. Van acompanyar a la imatge de la patrona dels valencians des de l’ermita. Durant la jornada del matí, fins a l’església parroquial Sant Pere Apóstol. Acabat el trasllat els assistents van desdejunar amb la típica “xocolatà” oferida pels les festeres.

Ja a la vesprada, a les 19.00 h es va celebrar la missa en honor la ‘Mare de Déu dels Desemparats’ a l’Església Sant Pere Apóstol. Seguidament en processó, encapçalada pel Grup ‘Benifaió en dansa’. Els veïns van retornar a la patrona a la seua ermita on romandrà allí fins a la festa del pròxim any.

Els pelegrins compleixen la seua promesa

Dissabte passat la Plaça Major de Benifaió va ser el punt de trobada de veïns del municipi i molts altres provinents de localitats pròximes per a formar part de la peregrinació a la Basílica que tots els anys organitzen des de Benifaió.

Més d’un centenar de pelegrins van complir la promesa de recórrer els més de 25 quilòmetres a peu que separen Benifaió de la capital del Túria en direcció a la Basílica de la Verge dels Desemparats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.