Benimodo celebra la 21 edició dels Premis Literaris Vicent Andrés Estellés

La Narrativa i la Poesia han cobrat protagonisme en els Premis Literaris Vicent Andrés Estellés de Benimodo que aquest any ha celebrat la 21 edició de Narrativa i Poesia.

Un esdeveniment que reuneix als amants de les dues disciplines, admiradors de l’escriptor Estellés i autoritats de moltes de les poblacions veïnes, ja que aquests premis van dirigits als IES de la comarca de la Ribera Alta.

L’alcalde de Benimodo, Paco Teruel, no va dubtar en posar en valor la tradicionalitat d’aquest esdeveniment que ja se celebra 21 anys, el compromís de les institucions cap a la cultura i la llengua valenciana, a més d’enriquir als i els joves que s’inicien en l’escriptura.

A l’acte van estar alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de diferents poblacions de la comarca com també personalitats com Dolors Pedrós, presidenta del Consell Valencià de Cultura, Verònica Cantó, presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Natalia Enguix, vice presidenta de la Diputació de València.

Paco Teruel, es mostrava orgullós per tenir a tan grans dones representant la llengua i la cultura en la seua població, i com a persones referents valencianes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.