Benimodo Celebra la Jornada Gran de Pilota Valenciana amb una Resposta Enorme del Públic

El Poliesportiu del Poble S’omple per a la Festa de la Pilota Valenciana, Pròleg de les Festes Patronals

L’Alcalde de Benimodo Destaca l’Entusiasme dels Joves i la Promoció de l’Esport Arrelat a la Comarca

La localitat de Benimodo ha estat l’escenari d’una jornada gran de pilota valenciana. El poliesportiu del poble es va omplir per disfrutar de la ja tradicional festa de la pilota valenciana, que va servir com a pròleg de les festes patronals.

Els espectadors van tenir l’oportunitat de gaudir d’un esport profundament arrelat a Benimodo i a la comarca, i que de cada vegada té més seguidors dins i fora de les pistes.

L’Alcalde de Benimodo es va mostrar molt satisfet per la bona resposta del públic a la promoció que fa el consistori d’aquest esport tradicional. La implicació i la passió per la pilota valenciana no només es reflecteix en els jugadors i aficionats adults, sinó que també ha captivat a les noves generacions.

La jornada també va servir per a constatar l’existència de xicotets pilotaris i públic molt jove a qui entusiasma aquesta modalitat esportiva, assegurant així un futur prometedor per a la pilota valenciana a la regió.

L’esdeveniment ha estat una mostra més de la vitalitat de la pilota valenciana, no només com a esport, sinó també com a part integral de la cultura i la identitat de la Comunitat. A través de la seua promoció i suport, Benimodo contribueix a mantenir viva aquesta tradició i a fomentar l’interès en una pràctica que uneix generacions i fortaleix els lligams comunitaris.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.