Benvinguda als/les becaris/es del programa «la dipu et beca» a l’ajuntament d’Alzira 2015

Aquest mat, a les 9h s’ha donat la benvinguda per part de l’equip del consistori, en la porta de l’Ajuntament, als/les 67 seleccionats/des per a les beques de la Diputació. Seguidament, s’ha fet l’acte de nomenament de cadascú d’ells/es al saló d’actes.

Així l’Ajuntament d’Alzira s’adhereix al programa “La Dipu Et Beca” amb la finalitat que estudiants universitàries/taris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals.DSCN3450

La duració màxima de les beques serà de 2 mesos (juliol i agost). La dedicació dels destinataris de les beques serà, com a mínim, de 20 hores setmanals, que deuran ser realitzades seguint les instruccions d’un tutor.

Per a Ivan Martinez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica: «l’Ajuntament reivindicarà majors ajudes per a plans d’ocupació juvenils, entenem que des de les administracions públiques cal posar tots els mitjans a l’abast i igualment l’Ajuntament ha d’instar a la resta d’organismes públics a portar a terme unes veritables polítiques d’ocupació»

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.