BIOPARC València llança una oferta per a visitar el parc els caps de setmana

En els últims mesos han nascut una gran quantitat de cries

En un any tan atípic, la vida s’ha obert camí amb un autèntic baby boom en BIOPARC València, ja que en pràcticament totes les zones hi ha hagut naixements. 

I és que, entre els nous membres del parc natural, es pot trobar un bebé hipopòtam que va nàixer fa mig any o una cria de bongo oriental que té ja 7 mesos, la major subespècie en perill d’extinció que habita en BIOPARC.

Per altra banda trobem al bebé goril·la Félix de 19 mesos i a la ximpanzé Coco que ja té dos anys de vida. Però la més xicoteta sense dubte és la cria de gasela de Thomson amb un mes de vida ja integrada en el seu ramat i que comparteix hàbitat amb les girafes i diferents espècies d’antílops.

BIOPARC València s’ha convertit en un referent per als valencians on es pot gaudir d’una proposta diferent degut a les restriccions en l’oci. Per aquest motiu, el parc ha llançat una promoció online limitada a 500 entrades per a cada dissabte i diumenge al preu especial de 17 euros.

Es tracta d’una oferta que només es pot amb reserva anticipada online que permet triar el dia i l’hora, ja que s’han establit franges horàries amb un nombre màxim de persones. I és que l’aforament s’ha limitat fins i tot de manera més restrictiva que l’establida per la normativa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.