Bonrepòs i Mirambell celebra el Dia de l’Arbre plantant un arbre per cada nounat

bonrepos-i-mirambell

En els últims anys, Bonrepòs i Mirambell ha mostrat mitjançant campanyes de conscienciació i diferents actuacions el seu ferm compromís per la transició energètica i la reducció de la seua petjada de carboni.

En aquesta línia, una de les accions que realitza des de 2015 i que a més coincideix amb la celebració del Dia de l’Arbre és la plantació d’un arbre per cada xiqueta i xiquet nounat en l’últim any.

En aquesta ocasió s’han plantat 30 arbres de quatre varietats diferents: freixe, xop negre, xop blanc i bedoll.

L’acte va tindre lloc diumenge passat al parc dels paellers i en el van participar les famílies dels nounats, a més de l’alcaldessa i els regidors i regidores de tots els grups de la Corporació. 

Des del Consistori esperen que aquesta acció servisca per a continuar conscienciant a la població sobre la importància de frenar el canvi climàtic, així com per a donar la benvinguda a aquests 30 xiquets i xiquetes nascuts en 2021. 

L’alcaldessa, Raquel Ramiro, ha explicat que la plantació d’aquests arbres simbolitza “la unió i la convivència, ja que prenen el mateix oxigen”. 

També ha recalcat que és important no oblidar que plantar un arbre “és una de les accions que podem fer per a frenar la petjada de carboni en l’atmosfera. A més de conscienciar des de xicotets sobre la importància de cuidar el nostre planeta”.

Així mateix, l’alcaldessa ha donat l’enhorabona a totes famílies de les xiquetes i xiquets nascuts en 2021 i ha expressat el seu desig que Bonrepòs i Mirambell continue creixent.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia