Bonrepòs i Mirambell millora i condiciona el camí del Barranc del Carraixet 

Aquesta actuació és una reivindicació per part dels veïns des de 2019

Després de diversos anys de lluita veïnal i intenses negociacions per part de l’Ajuntament amb la Conselleria d’Obres Públiques, per fi ahir van començar les obres de millora i condicionament del camí del Barranc del Carraixet. 

Les obres, que van començar ahir dijous 10 de març sota la direcció de la Conselleria d’Obres Públiques, consisteixen en la col·locació de nou llast en el camí, amb l’objectiu d’evitar l’alçament de pols que es venia produint fins ara i que provoca greus efectes nocius per a la salut dels veïns de la zona. 

El tram afectat correspon a uns 100 metres de longitud i abasta tota la zona dels habitatges que donen al barranc, les del carrer Barraquetes.

Així bé, l’alcaldessa Raquel Ramiro, s’havia reunit diverses vegades amb la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer Marco, per a concretar l’execució de les obres i prèviament, s’havia posat en contacte amb el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Miguel Polo Cebellán, perquè accelerara l’autorització de l’inici d’aquestes, que es va concretar ahir.

D’altra banda, durant les negociacions es va acceptar el compromís que la Conselleria executara l’actuació i l’Ajuntament canviara la localització de la porta que separa els termes de Bonrepòs i Mirambell i Vinalesa. 

D’aquesta manera, es podria assegurar l’efectivitat del control del trànsit, proporcionant-los als agricultors que el necessiten la clau d’aqueixa porta per a accedir a les seues parcel·les.

El regidor d’Urbanisme, Jesús Raga, ha declarat que per fi es fa realitat “l’acord aconseguit amb Conselleria per a minimitzar la problemàtica que venen patint els veïns del carrer Barraquetes amb la pols, produïts pel llast que es va col·locar durant la construcció de l’Anell 

Verd en 2019”. 

“És una reivindicació per part dels veïns i de l’Ajuntament que després de molt d’esforç hem aconseguit”, ha afegit.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia