Bonrepòs i Mirambell organitza una programació cultural molt variada per als mesos d’estiu

També celebrarà les seues festes patronals en honor a Sant Joan durant les úl-estafes setmanes de juny

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, a través de l’àrea de Cultura i en col·laboració amb el Consell de Cultura del municipi. Ha preparat una programació cultural i festiva d’allò més variada per als pròxims mesos de juny, juliol i setembre.

Entre les activitats més destacades es troben la tradicional Tomatà. Que es celebrarà el dissabte 17 de juny, i les fogueres de Sant Joan, a càrrec de les dues comissions falleres i l’Associació Cultural Macarella.

També cal assenyalar que es duran a terme els festivals de fi de curs de les distintes associacions del poble, com el Cor. La Societat Musical, el grup de teatre Pe-loki i la colla La Brama.

A més, tots els divendres de juliol es projectarà una pel·lícula en el poliesportiu, tal com es fa durant els últims anys.

Finalment, al setembre l’A. C. Macarella celebrarà la 23° Festa de la Cultura Popular dels Fanalets i la Societat Musical oferirà l’últim concert per a acomiadar l’estiu.

La regidora de Cultura, Irene Martínez, ha explicat que Bonrepòs i Mirambell “és un municipi ric en cultura gràcies a cada associació que pertany al nostre municipi, com són: la Societat Musical, Peloki, el grup de teatre Sempre falta ú, la colla La Brama, l’Associació Cultural Macarella, les Falles Sant Joan i Bonrepòs i Mirambell, el cor “Els Menuts”, cor Interludi i cor “Els Majors”.

També ha afegit que els actes “estan destinats tant a joves com a adults. Així que anime a tota la ciutadania a participar en ells i gaudir de la música, les tradicions i els esdeveniments festius preparats”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.