Bonrepòs i Mirambell realitza el primer enviament de material humanitari a Ucraïna

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, en col·laboració amb l’ONG Junts per la Vida, ha realitzat ja el primer enviament de material humanitari a Ucraïna.

Gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes, que s’han bolcat des de l’inici amb aquesta causa, s’han enviat dotze caixes de medicaments i material sanitari, 27 d’aliments no peribles i productes d’higiene i moltes altres més de roba, tant per a adults com per a xiquets. 

Segons ha explicat l’alcaldessa, Raquel Ramiro, encarregada d’organitzar al costat de personal de l’Ajuntament la recollida, organització de material i posterior trasllat a Ucraïna amb l’ONG, “estem a l’espera de ser informats de la possibilitat de continuar recollint aliments, roba i material sanitari per al seu enviament a Ucraïna, i en aquest cas avisarem a la població”.

D’altra banda, l’alcaldessa també ha agraït la solidaritat i col·laboració de la població de Bonrepòs i Mirambell i ha manifestat la seua sorpresa i orgull “per la gran quantitat de material recollit, que ha desbordat totes les previsions inicials”.

A més de la recollida de material, Bonrepòs i Mirambell s’ha sumat a la iniciativa d’acollir a refugiats ucraïnesos, per la qual cosa ara mateix hi ha 17 persones d’Ucraïna vivint en el municipi, algunes en cases de veïns i veïnes i altres en un espai habilitat per l’Ajuntament. 

Així mateix, els comerços pertanyents a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell han volgut col·laborar amb les persones refugiades i els han oferit gratuïtament els seus productes i serveis. Un gest que demostra la gran solidaritat dels i les comerciants del municipi.

L’Ajuntament és conscient de la situació que està patint en aquests moments el poble ucraïnés i, per això, espera poder continuar aportant el seu granet d’arena en aquesta crisi humanitària.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia