Bonrepòs i Mirambell rebrà 142.000 euros en ajudes de l’IVACE

Bonrepòs i Mirambell rebrà 142.000 euros en ajudes de l’IVACE per a millorar el seu Polígon Industrial

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha rebut una subvenció de 142.095 euros per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a millorar i modernitzar la seua àrea industrial.

Una de les accions que durà a terme en el marc d’aquesta subvenció és l’asfaltat de l’avinguda de l’Horta, ja que l’estat del paviment actual és molt deficient a causa de la gran quantitat de vehicles que transiten diàriament per aquesta via.

A més, està previst que es realitze una senyalització completa del polígon, incloent tant senyals verticals com horitzontals. Aquest treball, que té l’objectiu de previndre accidents, comptarà amb l’assessorament de la Policia Local.

D’altra banda, es crearà un carril bici de doble direcció que connectarà l’Anell Verd de la zona amb altres poblacions, permetent així el desplaçament pel polígon.

El projecte també contempla millorar l’accessibilitat de les voreres i passos de vianants. 

Amb tot això, l’actuació pretén millorar el paviment existent, afavorir el pas entre les voreres a banda i banda de la carretera, i fomentar l’ús de la bicicleta en el polígon, així com renovar i completar la senyalització horitzontal i vertical del polígon.

Des del Consistori asseguren que aquestes actuacions són necessàries per a aconseguir un sector industrial que oferisca la màxima competitivitat i atraga noves empreses.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia