Burjassot celebra un 1 de Maig multitudinari en el qual repartix 6.000 entrepans i 400 litres d’orxata

El temps amenaçava pluja però va respectar la jornada festiva i les burjassoteres i els burjassoters van poder gaudir d’una vesprada de música i festa en la qual la col·laboració de les entitats festives del municipi va fer que tot isquera a la perfecció.

Burjassot ha viscut un 1 de Maig multitudinari en el qual, de mans de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez *Menero, s’han repartit 6.000 entrepans, rostint 12.000 peces de llonganisses, 400 litres d’orxata i 1.500 fartons. Unes xifres que mostren com la Plaça de l’Ajuntament va estar abarrotada de veïnes i veïns des de primera hora de la vesprada i fins a ben entrada la nit.

L’orquestra La Metro va ser l’encarregada de posar la nota musical a una jornada sense igual en la qual totes i tots els presents van gaudir sense igual d’este dia festiu.

Per a l’organització d’esta vesprada festiva, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles, les Clavaries de Sant Roc, de la Mare de Déu de la Cabeça, del Encuentro i de l’Assumpció, l’AV Maestre Lope-Josep Carsí, les Festes de Capità Uribarry i l’Associació Cultural Andalusa Al Andalus 25 Burjassot.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.