Burjassot ens transporta a l’Edat Mitjana aquest cap de setmana amb el seu mercat medieval

Entre hui divendres 19 i el 21 de maig de 2023, Burjassot realitzarà un sorprenent viatge en el temps, amb direcció al passat, per a situar-se en algun mes de maig dels molts que es van succeir durant els segles de l’Edat mitjana. La vila de Burjassot tornarà així a obrir les portes del seu Mercat Medieval. Un projecte d’oci i temps lliure que l’Ajuntament de Burjassot ofereix a veïns i visitants. Que, anualment des de fa més de 20 anys, gaudeix d’un notable èxit de públic i participació.

El Mercat Medieval de Burjassot s’estendrà de llarg a llarg de la plaça d’Emilio Castelar (plaça de l’Ajuntament). Així al llarg del cèntric carrer Jorge Juan, fins a arribar a l’Antic Mercat de Burjassot i a l’entorn del Pati de Les Sitges.

Des de les 18 h de la vesprada del divendres 19, moment en què obrirà les seues portes el Mercat Medieval. Fins que les tanque, a les 23 h del diumenge 21 de maig, les nombroses parades d’articles d’artesania i llocs de restauració es completaran amb una variada programació cultural. Que inclourà espectacles infantils, música en directe i itinerant. Xarrades sobre aspectes de la vida quotidiana en l’Edat mitjana. Representacions de lluites entre cavallers i així, un llarg etcètera d’activitats temàtiques que es poden consultar en el díptic informatiu.

El Mercat Medieval 2023 de Burjassot, que arriba de la mà de La Forja de Vulcà. Ofereix espai també a diferents associacions i entitats de Burjassot que, durant el cap de setmana, muntaran les seues parades en el mercat per a oferir els seus productes i articles a veïns i visitants.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.