Burjassot forma als escolars del municipi en el correcte ús dels contenidors de recollida de restes orgàniques

Després d’uns mesos en què els contenidors marrons, de recollida de residus orgànics, estan sent ja utilitzats per la ciutadania de Burjassot.

L’Ajuntament ha fet un pas més en el seu objectiu de donar a conéixer la seua funció i la importància d’usar-los per a depositar el fem orgànic que es genera en les llars.

En aquests dies, s’ha iniciat la campanya informativa de conscienciació en els centres escolars del municipi perquè les i els xiquets, des de ben xicotets, coneguen l’ús d’aquest contenidor i aprenguen a separar els tipus de residus que es generen a casa.

Amb aquesta nova campanya informativa, que és continuïtat a la qual s’ha realitzat en diferents punts del municipi per a la població en general, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals, vol conscienciar a les i els burjassotenses més joves en la importància de reciclar i depositar cada residu en el contendor habilitat per a això, en aquest cas els residus orgànics en el contenidor marró, amb l’objectiu de cuidar tant el mitjà que els envolta com el municipi en general.

En els contenidors per a fem orgànic es poden depositar les restes de fruita, verdura, carn, peix o altres menjars, al costat de les corfes d’ou, de fruita seca o mariscos. També és el contenidor indicat per a depositar flors, fulles i xicotetes restes vegetals, pòsits de café i bosses d’infusions i tovallons i mocadors bruts.

Aquesta acció tan senzilla, que és depositar en cada contenidor els residus per als quals està destinat, millora l’entorn, elimina males olors i fa al municipi més solidari i respectuós amb el medi ambient.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.