Burjassot homenatja els seus dos comerços centenaris

Burjassot homenatja els seus dos comerços centenaris, Sedería Camilo Miralles i Restaurant Casa Quitín

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, celebrarà un emotiu acte dilluns que ve 24 d’octubre a partir de les 20.00 hores a la Casa de Cultura del municipi. Coincidint amb la celebració del Dia del Comerç Local, el 25 d’octubre, el Consistori reconeixerà la gran faena, la tradició i el bon fer dels seus dos comerços centenaris: la Sedería Camilo Miralles i el Restaurant Casa Quitín.

Tots dos comerços són referents en el municipi, un en el món de l’hostaleria i, l’altre, en el de l’art de la seda i la moda. En tots dos casos, es tracta de negocis que han anat passant de generació en generació i que, actualment, són punt de trobada de moltes i molts burjassotenses.

Per aquest motiu, i amb l’objectiu no sols de reconéixer el seu treball i dedicació sinó, també, per portar el nom de Burjassot per tots els racons de la Comunitat Valenciana, i fins i tot a nivell nacional, l’Ajuntament ha volgut rendir-los un merescut homenatge en forma d’exposició que es podrà visitar, en la segona planta de la Casa de Cultura, fins al 7 de novembre.

L’horari d’obertura de l’exposició és l’habitual del citat espai municipal, de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 hores.

Comenta la notícia