Burjassot ja està en Falles després de l’Exaltació de les seues Falleres Majors

fd5dacf4-b4c2-4e83-b5ea-34685ac62163_16-9-aspect-ratio_default_0

Aquest dissabte ha sigut un dels més especials per a la festa fallera a Burjassot. Ha sigut el dissabte del retorn, de les trobades, de les llàgrimes i de l’alegria continguda després de dos anys en què la pandèmia impedia celebrar les Falles com tots les coneixem. I, és que, el Centre Cultural Tívoli acollia l’Exaltació de les 26 Falleres Majors de Burjassot, donant així el tret d’eixida en el municipi a les Falles de 2022.

No faltava a aquesta cita tan important per a tot el municipi l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la Regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el President de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia Cortés que van gaudir, després de la recepció a les 13 Comissions del municipi, d’un espectacle cuidat, acaronat i ple d’història de les Falles del municipi. També van ser presents diferents representants de la Corporació Municipal.

Després d’un breu descans, els Presidents Infantils eixien a l’escenari per a presentar-se també davant el públic i, seguidament, eren les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils les que desfilaven per la passarel·la per a iniciar la seua Exaltació. Amb l’obertura del teló, i el meravellós quadre dibuixat amb les 26 Falleres Majors de Burjassot, el públic del Tívoli va aplaudir sense parar a les seues màximes representants del 2022.

Un dels moments més emotius de la vesprada es va produir en el lliurament de les Insígnies de Plata de la Ciutat de Burjassot als fallers Jorge Marco Luna i Mª Carmen Lledó.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia