Burjassot llança el I Concurs al Millor Esmorzar amb la participació de 24 establiments hostalers

La participació no ha pogut ser major i els establiments hostalers de Burjassot han acollit de manera molt positiva la nova campanya que l’Ajuntament posarà el marxa dimarts que ve 9 d’abril per part de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF: el I Concurs al Millor Esmorzar de Burjassot.

Este saborós concurs portarà a les veïnes i els veïns del municipi a conéixer i degustar els millors esmorzars dels bars i cafeteries de Burjassot a un preu de 7,5€, que inclou el bocata, la beguda, el café i la despesa, ja siguen cacauets, olives, etcEs podran degustar els esmorzars del 9 al 28 d’abril, tots dos dies inclosos, des de les 09.00 a les 11.00 hores.

Continuem fomentant el comerç local i, en esta ocasió, hem apostat per dinamitzar l’hostaleria i, quina millor manera de fer-ho que gaudint d’un típic esmorzar, com a tots ens agrada degustar a meitat matí. Volem que les veïnes i els veïns de Burjassot descobrisquen els millors esmorzars de Burjassot i que voten pels que més bons troben”, tal com ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García. L’establiment hostaler que més vots aconseguisca, rebrà per part de l’Ajuntament un guardó que acreditarà la seua elecció com a millor esmorzar.

LLISTAT ESTABLIMENTS, UBICACIONS, HORARIS, NORMES I ESPECIALITATS D’ENTREPÀ

Participar en este concurs té premi. A més de provar els millors esmorzars de Burjassot, els participants podran entrar en el sorteig d’un dels tres sopars valorats en 50€ que se sortejaran el 3 de maig. El requisit és fàcil: cal aconseguir una de les cartilles del concurs que es facilitaran en els establiments participants i tindre, com a mínim, el segell de tres, cosa que suposarà haver degustat tres rics esmorzars. L’urna on depositar les cartilles serà a l’Ajuntament i l’últim dia per a depositar les mateixes és el 2 de maig.

Tota la informació sobre els establiments participants i les seues ubicacions, les propostes d’entrepans i els dies en què es serveixen, així com les normes de participació poden consultar-se en aquest ENLLAÇ.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.